Magunkról
Gelato-Mix - receptek a sikerhez
A Gelato-Mix Kft. 2001 óta foglalkozik a Magyarországon is egyre ismertebb, neves olasz cég, a Prodotti Stella által gyártott fagylaltalapanyagok hazai forgalmazásával. Ez idő alatt legfontosabb törekvésünk az volt, hogy partnereinkkel egy olyan hosszútávon jól működő kapcsolatot alakítsunk ki, melynek célja nemcsak az alapanyagok eladása, hanem egy széleskörű - a „fagylaltozás” minden területére kiterjedő - szakmai segítségnyújtás is ügyfeleink részére. 2002 óta kiállítunk az UKBA-n, és minden évben magyarországi képviselőként jelen vagyunk a Sigepen a Prodotti Stella standján.

Az országban három helyen, Győrben, Balatonalmádiban és Pápán működtetünk fagylaltozót. Szakmai ismereteinket innen is merítjük. Az általunk forgalmazott fagylaltalapanyagokból saját magunk készítjük fagylaltjainkat, tehát a gyártásban is tevékenyen részt veszünk. Így bőven van tapasztalatunk azt illetően, hogy miként lehet ízletes, finom és sokfajta fagyit készíteni a Stella-porokból és -pasztákból.
Napi munkánk során magunk is szembesülünk azokkal a kérdésekkel, problémákkal, amikkel a fagylaltosok találkozhatnak. A fortélyokat, fogásokat nem tartjuk titokban, szívesen megosztjuk azokkal, akik tőlünk vásárolnak alapanyagot.

A segítségnyújtás azonban nemcsak erre terjed ki: ügyfeleinknek minden évben beszámolunk a szezonális újdonságokról, a különleges fagylaltfajtákról. Tehetjük ezt megalapozottan, hiszen tapasztalatainkat és ismereteinket olasz fagylalt- és cukrászkiállításokon, nyílt napokon, illetve a Prodotti Stella fagylaltalapanyag-gyárból szerezzük.

Nagy siker volt számunkra, mikor 2002-ben a "Velencei álom" elnevezésű fagylaltunkkal elnyertük az év fagylaltja díjat, és azóta is arra törekszünk, hogy évről évre kirukkoljunk valamilyen különlegességgel.
2006-ban például "Fagylaltkülönlegességek" címmel egy kiadványt is megjelentettünk, ebben több, sokak által kedvelt és igen népszerű különlegesség receptjét adtuk közre.

A téli holtszezonban sem pihennek cégünk munkatársai. Ebben az időszakban használt, és új fagylaltgépek, fagylaltpultok, cukrászati berendezések forgalmazásával foglalkozunk. Olaszországból felújított gépeket szállítunk régi és új ügyfeleink számára, mellyel célunk egy gyümölcsöző kapcsolat beindítása, illetve a meglévő ügyfelek még nagyobb mértékű kiszolgálása, híven a cég mottójához, ami így szól:

 

"Minden, ami fagyi!"

 

 


Tekintse meg aktuális
fagylaltgép kínálatunkat!

Tájékozódjon aktuális fagylaltalapanyag árainkról!